Novosti - 9.Kup Grada Bjelovara
24. RUJAN, 2017
Protekli vikend u Bjelovaru je održan Kup grada Bjelovara koji je za mlade članove i članice Stk Varaždin bio vise nego uspješan.
Naime iz Bjelovara su se vratili sa jednim zlatom i dvije bronce.

Najsjajnije odličje ono zlatno osvojila je Jelena Vukelić u mladim kadetkinjama ostvarivši sve pobjede na turniru. Jedini tezi meč imala je u polufinalu protiv Brune Borovec koji je dobila u pet setova. Kako se kasnije ispostavilo bilo je to finale prije finala jer je u finalu sigurnom igrom pobjedila Tamaru Nakic iz Gstk Zagreb 3-0.
U kadetkinjama je Tena Kovaček osvojila brončanu medalju nakon izjednacenog meča i poraza u pet setova od Hane Lončarević iz Tisa.

U najmladim kadetima mladi i perspektivni clan Stk Varazdina Simon Dvorski isto tako je osvojio broncano odlicje nakon sto je u pet setova tjesno izgubio od svojeg protivnika iz Zagreba.
Na istom turniru od ostalih clanova i clanica Stk Varazdina grupu su prosli i Viktor Kukolja koji je zaustavljen među 16 najboljih mladih kadeta dok je Matej Stocko zaustavljen kolo prije. 
Lucija Sitar izgubila je u cetvrtfinalu kadetkinja.

Kvalifikacijsku grupu nisu prosli Fabijan Morandini Bojanic u klincima i Dora Slunjski u mladim kadetkinjama.
Istovremeno trener Stk Varazdin Saša Suhodolčan protekli tjedan vodio je hrvatsku zensku juniorsku reprezentaciju u sastavu Andrea Pavlovic, Leona Santek i Marta Vukelic na jakom međunarodnom turniru u slovenskom Otočecu koja je u ekipnom dijelu porazena tek u cetvrtfinalu od kombinirane ekipe reprezentacija Tajlanda,Amerike i Velike Britanije. 

U svakom slucaju uspjesan nastup Hrvatske reprezentacije pod vodstvom varazdinskog trenera Suhodolčana i mladih clanova Stk Varazdina na jakom turniru u Bjelovaru.

Članovi po kategorijama

Seniori
25 članova
Juniori
20 članova
Kadeti
22 članova
Mlađi kadeti
17 članova
Pioniri
60 članova
Svukupno
144 članova
Sponzori