Novosti - Velika pobjeda STK Varaždina
4. VELJAČA, 2019
U 12-om kolu ženske stolnoteniske Superlige, stolnotenisačice STK Varaždina pobijedile su zagrebački TIS rezultatom 4:2.
U 12-om kolu ženske stolnoteniske Superlige, stolnotenisačice STK Varaždina pobijedile su zagrebački TIS rezultatom 4:2.
Velika je to i važna pobjeda u obrani lanjskog trećeg mjesta superlige. Ovom pobjedom naše igračice uzvratile su Zagrepčankama za poraz iz prvog dijela sezone(4:3). Posebno je važno napomenuti da je pobjeda ostvarena rezultatom 4:2 što je donijelo pozitivan međusobni skor između STK Varaždina i STK TIS, pa će Varaždinke biti trećeplasirane ako na kraju budu izjednačene po broju bodova. Prve zvijezde naše ekipe Ivana Malobabić i Petra Petek ostvarile su po dvije pojedinačne pobjede, dok su u paru prilično glatko (3:0) poražene od para Cakol - Jazbec. Meč je otvorila Ivana Malobabić koja je nakon 1:1 protiv Cakol sigurnom igrom donijela prvi poen domaćinima. Matijašec je pružila dobar otpor Idi Jazbec, no to nije bilo dovoljno za osvajanje niti seta. Petek sigurnom igrom osvaja drugi poen za Varaždin protiv Arapović. U drugom krugu, Malobabić nakon dramatičnog seta koji gubi od Jazbec 18:16, diže svoju igru na razinu više i dobiva slijedeća 3 seta. U slijedećem meču, Petek ne dopušta nikakvo iznenađenje i dobiva Cakol rezultatom 3:1 i slavlje Varaždinki moglo je početi. U slijedećem kolu Varaždinke ugošćuju STK Bjelovar i za očekivati je novu pobjedu naših cura.....

Članovi po kategorijama

Seniori
25 članova
Juniori
20 članova
Kadeti
22 članova
Mlađi kadeti
17 članova
Pioniri
60 članova
Svukupno
144 članova
Sponzori