Novosti - Petek i Malobabić donijele nove bodove za STK Varaždin
7. LISTOPAD, 2017
Stolnotenisačice Stk Varaždina u sklopu 2.kola Superlige za stolnotenisačice ostvarile su vrijednu pobjedu u Petrinji.
Naime Stk Mladost iz Petrinje od ove sezone igra u pojačanom sastavu jer je pojačana za nekadašnju reprezentativku Sunčicu Zajec.

No to nije spriječilo da stolnotenisačice Stk Varaždina ostvare sigurnu pobjedu rezultatom 4-1.
U uvodnom meču varaždinska stolnotenisačica Ivana Malobabić odigrala je  odličan meč protiv domaće igračice Dragane Vrančić i ostvarila pobjedu rezultatom 3-0. Nakon Ivane za stol je stala Petra Petek koja je isto tako bila sigurna, prepustivši domaćoj igračici Ivani Marinić "mrvice" . Naime, Petra Petek u tom meču je ostvarila pobjedu rezultatom 3-0. U trećem meču igračici Stk Petrinja Sunčici Zajec mlada i perspektivna kadetkinja Stk Varaždina Lucija Sitar uspjela je "otkinuti" set u meču koji je završio rezultatom 3-1 za Zajec.

Nakon toga uslijedila je igra para u kojoj su varaždinke Petek i Malobabić slavile protiv para Zajec i Marinić rezultatom 3-1. Bila je to bitna pobjeda kojom su varaždinke prelomile meč u svoju korist. Naime u zadnjem pojedinačnom meču Petra Petek stavila je točku na "i" protiv Dragane Vrančić bez izgubljenog seta, za konačnu pobjedu varaždinskog sastava rezultatom 4-1. 

Tako nakon dva odigrana kola Stk Varaždin ima dvije pobjede protiv Stk Aquaestila i Stk Mladost iz Petrinje. 
Slijedeće kolo za dva tjedna donosi derbi kola u kojem u Varaždinu gostuje ekipa Dr.Časla. 
Ukoliko u tom meču Časl neće koristite usluge "svojih"kineskih igračica može se očekivati neizvjestan meč u kojem će odlučivati nijanse.
 
Naime, ekipa koja u svojim redovima ima najboljeg lovca lige Ivanu Malobabić, Petru Petek višestruku prvakinju Hrvatske i godinama jednu od najboljih igračica Superlige Bojanu Poljak zasigurno ni jednoj ekipi neće lako prepustiti bodove.

Članovi po kategorijama

Seniori
25 članova
Juniori
20 članova
Kadeti
22 članova
Mlađi kadeti
17 članova
Pioniri
60 članova
Svukupno
144 članova
Sponzori