Novosti - Petra Petek osvojila Memorijal Matija Gregić u Osijeku
15. LISTOPAD, 2017
Na vrlo jakom stolnoteniskom turniru Memorijalu Matija Gregić u Osijeku, gdje su došle gotovo sve najbolje hrvatske stolnotenisačice, igračica STK Varaždin Petra Petek odigrala je još jedan odličan turnir.
Nakon što je u grupi nanizala tri uvjerljive pobjede, protiv Cakol, Bulić i Arlović pritom izgubivši samo jedan set, odličnu formu demonstrirala je u četvrtfinalu gdje je s uvjerljivih 3:0 pobjedila Ivanu Tubikanec. 
U polufinalu je bila bolja od Mateje Jeger rezultatom 3:2, da bi u finalu demonstrirala svoju moć i poigrala se s trenutno prvom igračicom s rang ljestvice Mirelom Đurak i pobjedila rezultatom 3:1. 
Ne zaboravimo da su Petrine protivnice iz polufinala i finala prije mjesec dana nastupale za reprezentaciju Hrvatske na Europskom stolnoteniskom prvenstvu u Luksemburgu. Odlična forma Petre Petek sjajna je najava derbija koji STK Varaždin očekuje slijedeći vikend kada u Varaždin dolazi vrlo jaka ekipa Dr. Časla iz Zagreba. Osim Petre Petek odličan nastup imala je i Jelena Vukelić koja je u kategoriji mlađih kadetkinja osvojila drugo mjesto izgubivši u finalu od Katarine Gvozdanović iz Srbije. Od ostalih članova STK Varaždin, zapažene nastupe imali su i Simon Dvorski i Lucija Sitar koji su zaustavljeni u četvrtfinalu u svojim kategorijama. Članovi po kategorijama

Seniori
25 članova
Juniori
20 članova
Kadeti
22 članova
Mlađi kadeti
17 članova
Pioniri
60 članova
Svukupno
144 članova
Sponzori