Novosti - PETRA PETEK DVOSTRUKA PRVAKINJA HRVATSKE
5. OŽUJAK, 2018
Na prvenstvu Hrvatske koje se od 02.do 04.03.2018 godine održavalo u Svetom Martinu pregršt medalja za stolnotenisačice STK Varaždina
Najveća zvijezda prvenstva Hrvatske koje se ovaj vikend održavalo u Svetom Martinu nesumnjivo je bila Petra Petek. Osvojila je čak tri medalje, od toga dva zlata. Zlatnu medalju osvojila je u pojedinačnoj konkurenciji, gdje je pomela konkurenciju. Najteži meč bio je u 1/4 finlu gdje je igrala protiv svoje klupske kolegice Ivane Malobabić. Nakon što je Petra povela sa 3:0 u setovima, Ivana Malobabić, kao i uvijek, nije se predala već je uspjela dobiti 3 seta za redom i poravnati na 3:3. U odlučujućem sedmom setu Petek je bila mirnija i otišla u poluzavršnicu. Tamo ju je čekala Mateja Jeger najbolje rangirana hrvatska stolnotenisačica na aktualnoj svjetskoj rang ljestvici. U napetom meču Petek je bila bolja rezultatom 4:2. Finale i još jedan stolnoteniski klasik protiv Ivane Tubikanec. Petra je protutnjala finalom i dobila meč rezultatom 4:0.
Ono što Ivana Malobabić nije uspjela u pojedinačnoj konkurenciji, uspjelo je u igri parova. Zajedno sa Petrom Petek osvojila je zlatnu medalju. U finalu parova, par Petek - Malobabić pobijedio je par Đurak - Jeger rezultatom 3:0. Ovo je već druga godina za redom da Ivana osvaja zlato u igri parova. Prošle godine to joj je uspjelo sa Idom Jazbec.
Šteta što je mješoviti par Petek - Zovko izgubio već dobiveni meč u polufinalu, pa je Petra uz dva zlata u svoj džep spremila i broncu  u mješovitim parovima.
Vrlo, vrlo uspješno prvenstvo Hrvatske za STK Varaždin

Članovi po kategorijama

Seniori
25 članova
Juniori
20 članova
Kadeti
22 članova
Mlađi kadeti
17 članova
Pioniri
60 članova
Svukupno
144 članova
Sponzori