Novosti - Žetva medalja za STK Varaždin
6. SVIBANJ, 2018
Na Masters turniru koji se 28. i 29.04.2018. godine održavao u Puli članovi STK Varaždina osvojili su 5 medalja i to dvije zlatne, srebrnu i dvije brončane medalje.
STK Varaždin bio je najuspješniji klub na odigranom Masters turniru ovog vikenda u Puli. Tako je prvog dana u subotu Jelena Vukelić osvojila zlatnu medalju u konkurenciji mlađih kadetkinja. Tim uspjehom zasjela je na 1.mjesto najboljih mlađih kadetkinja Hrvatske. Simon Dvorski iako još najmlađi kadet u starijoj konkurenciji mlađih kadeta osvojio je odlično 3.mjesto. Matej Stočko došao je do četvrtfinala mlađih kadeta.
Drugog dana Mastersa nastavljena je žetva medalja za STK Varaždin. Simon Dvorski odigrao je sjajan turnir kao i prvog dana i bez većih poteškoća osvojio zlatnu medalju. Tena Kovaček u konkurenciji kadetkinja osvojila je srebro i potvrdila svoju odličnu formu i igre koje pokazuje zadnjih par mjeseci. Najbolja seniorka Hrvatske Petra Petek osvojila je ovaj puta 3.mjesto u konkurenciji seniorki. To joj je ujedno zadnji turnir u ovoj sezoni i prvi koji nije osvojila. 
Istovremeno u Švedskoj članica STK Varaždina Ivana Malobabić uspješno je branila boje Hrvatske protiv Meksika u pobjedi rezultatom 3-0. 
Vikend iz snova za STK Varaždin!!!

Članovi po kategorijama

Seniori
25 članova
Juniori
20 članova
Kadeti
22 članova
Mlađi kadeti
17 članova
Pioniri
60 članova
Svukupno
144 članova
Sponzori