Novosti - Novih 8 medalja sa Prvenstva Hrvatske
27. SVIBANJ, 2018
Još jedan nezaboran vikend za stolnotenisače STK Varaždina.
Ovaj vikend u Osijeku se održavalo stolnotenisko prvenstvo Hrvatske  u kategorijama mlađih kadeta ijuniora gdje su stolnotenisačice i stolnotenisači STK Varaždina ostvarili pravu berbu medalja

Ovaj vikend u Osijeku se održavalo stolnotenisko prvenstvo Hrvatske  u kategorijama mlađih kadeta i juniora gdje su stolnotenisačice i stolnotenisači STK Varaždina ostvarili pravu berbu medalja. U petak se održavao ekipni dio natjecanja gdje su mlađi kadeti STK Varaždina u sastavu Matej Stočko, Simon Dvorski i Viktor Kukolja osvojili treće mjesto. U odlučujućem dvoboju za broncu pobijedili su ekipu Dugog sela sa 3:2. Istovremeno je ženska ekipa (Tena Kovaček, Lucija Sitar, Jelena Vukelić) u borbi za srebro izgubila od ekipe Dugog Sela i također osvojila treće mjesto. U subotu i nedjelju održavala su se natjecanja u pojedinačnim i natjecanju parova. Tako su za STK Varaždin medalje ostavarili Simon Dvorski  u kategoriji mlađih kadeta (bronca) što mu je već treća medalja sa prvenstava Hrvatske (ima dva zlata sa PH u „svojoj“ kategoriji najmlađih kadeta), dok se Jelena Vukelić sa ovog prvenstva vraća sa cijelim kompletom medalja. Zlato je osvojila u paru sa Brunom Borovec iz STK Starr, srebro u mješovitom paru sa Brunom Petek (TIS), dok broncu nosi iz natjecanja u pojedinačnoj konkurenciji.

Matej Stočko i Simon Dvorski u konkurenciji parova mlađih kadeta osvojili su broncu. Istu boju medalje osvojila je i Tena Kovaček u paru sa Zarom Ilić (STK Samobor) u konkurenciji juniorki. Od ostalih rezultata koje su osvarili stolnotenisačice i stolnotenisači STK Varaždina Tena Kovaček izgubila je u 1 finalu juniorki, Matej Stočko zapeo je u 1/8 finala, dok Viktor Kukolja nije uspio proći skupinu. Još jedan fantastičan vikend za STK Varaždin i njihovog trenera Sašu Suhodolčana koji sa ovim rezultatima sasvim sigurno ulazi u red najbolji hrvatskih stolnoteniskih trenera.  Nakon održanih prvenstava Hrvatske u svim kategorijama STK Varaždin u svojoj kolekciji, bogatiji je za ukupno 16 medalja što je možda i najbolji uvod u slijedeću godinu kada ovaj varaždinski klub slavi 50. godišnjicu rada.


Članovi po kategorijama

Seniori
25 članova
Juniori
20 članova
Kadeti
22 članova
Mlađi kadeti
17 članova
Pioniri
60 članova
Svukupno
144 članova
Sponzori