Događanja - Memorijal Barba Tomo Amižić (Zadar, 02.-03.09.2017.)
02.09.2017 - 03.09.2017
Memorijal Barba Tomo Amižić (Zadar, 02.-03.09.2017.)
Proteklog vikenda u Zadru je održan 1.turnir Hstsa. Od predstavnika i predstavnica STK Varaždin najbolji rezultat ostvarile su Petra Petek i Tena Kovaček koje su osvojile srebrnu medalju. Petra Petek prošla je svoju kvalifilacijsku grupu ispustivši tek jedan set u mečevima protiv Eme Marn iz Malinske i Ane Murat iz Dugog Sela. Nakon toga u polufinalu bila je bolja od Klare Cakol iz Stk Mladost iz Zagreba rezultatom 3-1. U finalu je u izjednačenom meču izgubila od Mateje Jeger koja igra u njemačkoj drugoj ligi rezultatom 3-1. Ovaj rezultat u Zadru dobar je početak sezone za Petru Petek.
Kadetkinja STK Varaždina Tena Kovaček isto je jako dobro krenula u novu sezonu, bila je sigurna do finalnog meča gdje je poražena od Janje Matijašec iz Stk Ljubešćice rezultatom 3-1. Do finala odlučnom igrom dobila je svih svojih pet suparnica.
Vrijedi istaknuti i nastupe ostalih predstavnika STK Varaždin prije svega mladog i perspektivnog najmlađeg kadeta(2. s aktualne rang liste) koji je u starijoj kategoriji mlađih kadeta došao do četvrfinala. Isti uspjeh postigao je još jedan mlađi kadet STK Varaždina Matej Stočko.
Kod ženskih predstavnica Jelena Vukelić izgubila je među osam najboljih mlađih kadetkinja isto kao i Lucija Sitar u kadetkinjama.
Sve to predstavlja dobar početak sezone za igrače i igračice trenera Saše Suhodolčana, koji je uoči turnira u Zadru proveo pet dana u Novom Sadu vodeći pripreme ženske paraolimpijske reprezentacije uoči EP u rujnu gdje naša reprezentacija u sastavu Helena Dretar Karić i Anđela Mužinić brani zlato s prethodnog europskog prvenstva.

Ostala događanja

Članovi po kategorijama

Seniori
25 članova
Juniori
20 članova
Kadeti
22 članova
Mlađi kadeti
17 članova
Pioniri
60 članova
Svukupno
144 članova
Sponzori