Događanja - 13.MEMORIJAL MIRKO ABRAMOVIĆ
10.11.2017 - 12.11.2017
Slijedećeg vikenda od 10. do 12. studenog 2017. u Gradskoj sportskoj dvorani Arena u Varaždinu održati će se 13. Memorijalni stolnoteniski turnir "Mirko Abramović". 
Organizator ovog velikog stolnoteniskog turnira je STK "Varaždin". Očekuje se dolazak blizu 500 mladih igrača i igračica iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja ponajprije Slovenije, Bosne, Srbije, Italije itd koji će se tokom tri dana boriti u kategorijama juniora/ki,kadeta/ki,mlađih kadeta/ki,najmlađih kadeta/ki. 
Uz zagrebački Zagiping, varaždinski stolnoteniski turnir Memorijal "Mirko Abramović" je najmasovniji stolnoteniski turnir u ovom dijelu Europe. 
Nakon organizacije više nego uspješnog međunarodnog turnira Croatia junior&cadet open u mjesecu rujnu, biti će ovo još jedan izazov za upravu i volontere STK "Varaždina". Poznavajući rad predsjednika STK "Varaždina" Tomislava Crnadaka i vrijednih ljudi iz uprave kluba i ove godine brojnim stolnoteniskim gostima  boravak u Varaždinu biti će zasigurno kao i prethodnih godina ugodan.
Prvoga natjecateljskog dana u petak 10.11.2017. godine održati će se ekipna natjecanja u svim kategorijama, dok će se u subotu i nedjelju 11.i 12. 11.2017.godine mladi stolnotenosači i stolnotenisačice boriti u pojedinačnim kategorijama.
Organizator ovog natjecanja STK Varaždin imati će natjecatelje (oko 10ak mladih igračica i igrača) u svim uzrasnim kategorijama.
Za sve gledatelje koji će doći pogledati ovaj stolnoteniski "mravinjak" koji nosi ime po poznatom varaždinskom stolnoteniskom entuzijastu i osnivaču STK "Varaždina" Mirku Abramoviću, ulaz će tokom sva tri dana biti besplatan. Ovim putem pozivaju se svi ljubitelji stolnog tenisa da dođu i pogledaju u akciji najbolje mlade stolnotenisače iz ovog dijela Europe.

Srdačan pozdrav
STK "VARAŽDIN

Ostala događanja

Članovi po kategorijama

Seniori
25 članova
Juniori
20 članova
Kadeti
22 članova
Mlađi kadeti
17 članova
Pioniri
60 članova
Svukupno
144 članova
Sponzori